Address: P-ta Mihai Viteazu nr.1 ap.39, Campia Turzii


Phone: +40 264 365 456

Fax: +40 264 365 492

Centru SMURD Mociu

2014-11-09 Admin Lucrari executate 1272 vizualizari

Beneficialul lucrarii, COMUNA MOCIU doreste realizarea unui ansamblu avand denumirea de: ”SUBUNITATE DE POMPIERI SI SMURD MOCIU” formata din corpul principal, depozit de butelii de oxigen si un sopron pentru depozitare lemne.

Suprafata totala construita a cladirii este de 449.95 mp., iar suprafata desfasurata este de 650.25 mp. Regimul de inaltime al cladirii este P+1E.

Constructia este realizata pe fundatii continue si izolate, rigide, din beton armat, cu zidarie portanta din caramida cu goluri intarita cu stalpi si samburi din beton armat. Sarpanta cladirii este construita pe o structura din lemn ecarisat, iar invelitoarea este din tigla metalica.

La exterior s-au facut urmatoarele finisaje: placarea la soclu cu piatra naturala si montarea unui sistem termoizolant cu tencuiala decorativa, iar pentru interior, tencuieli, placari cu gresie si faianta, gleturi, vopsitorii.

S-au realizat lucrari de instalatii electrice, termice, sanitare si ventilare, dupa cum urmeaza: alimentare cu apa rece si apa calda menajera (cu ajutorul unui boiler), sistem de incalzire cu cazan cu combustibil solid si corpuri de incalzire de tip radiator, sistem de ventiloconvectoare si instalatii electrice cu corpuri de iluminat fluorescente.

S-au realiza o imprejmuire cu gard metalic si porti telecomandate automate la exterior, alei pietonale si locuri de parcare.

Galeria foto